• 1 / 3
 

Kendamil anyatej kiegészítő tápszer 2 (30 g) DHA+

 
Elérhetőség Készleten
Várható kézbesítés
14.6.2023
Egységár 39 667 Ft / 1 kg
1 190 Ft
1 008 Ft ÁFA nélkül
   
Termékkód 770001872
Márka Kendamil
Kategória Haladó tej
 

Anyatej kiegészítő tápszer az angol legelők szívéből, alkalmas betöltött 6 hónapos kortól 12 hónapig, több mint 50 éven át tökéletesítve. Teljes tehéntejből készült a baba természetes fejlődéséhez.

✔ Teljes tejből
✔ Nem tartalmaz pálmaolajat
✔ Nem tartalmaz halolajat
✔ Nem tartalmaz szóját
✔ GMO-k alkalmazása nélkül készült
✔ Tejzsír (0,92 g tejzsír 100 ml elkészített tejben)

* Tanúsítvánnyal rendelkezik. Genetikailag módosított összetevőket/alapanyagokat (a jogszabályoknak Uložitmegfelelően) az élelmiszer-előállítás egyetlen szakaszában sem használtak, beleértve a tejet előállító állatállomány takarmányozását.

A tej, amelyből a Kendamil készül kizárólag a Lake District zöld rétjein szabadon legelésző tehenektől származik. A brit Lake District Nemzeti Park végtelen kristályos tavairól és érintetlen természetéről ismert. Ezen a gyönyörű területen állítják elő a Kendalife termékeket. A legszigorúbb "Red Tractor" (terméktanúsítási program) előírások által ellenőrzött - gondosan figyelemmel kísérik a teljes gyártási folyamatot a gazdálkodástól a csomagolásig.

Összetevők: Teljes TEJ (190 g folyékony tej 100 g porban), laktóz (TEJből), demineralizált TEJsavópor (tejből származó alfa-laktalbuminnal gazdagítva), növényi olajok (napraforgó, kókusz, repce), galakto-oligoszacharidok (a TEJ 2,9%-a), szárított fölözött TEJ, kalcium citrát, kálium-klorid, nátrium-citrát, magnézium-klorid, kálium-hidroxid, dokozahexaénsav (Schizochytrium sp.T18 mikroalga olaj), nátrium aszkorbát, inozit, arachidonsav (Mortierella alpina olaj), taurin, kolin-bitartarát, l-tirozin, nukleotidok (Citidin-5 '-monofoszfát, Uridin-5'-monofoszfát nátrium sója, Adenozin-5'-monofoszfát, Inozin-5'-monofoszfát nátrium sója, Guanozin-5'-monofoszfát nátrium sója), vas-pirofoszfát, l-fenilalanin, l-karnitin, cink-szulfát, E vitamin, niacin, kalcium-D-pantotenát (D-pantoténsav kalciumsó), réz-szulfát, tiamin (B1), riboflavin (B2), A vitamin, B6 vitamin, mangán-szulfát, folsav, kálium-jodid, nátrium-szelenit, K vitamin, D vitamin, biotin, B12 vitamin. Az allergének NAGY betűkkel vannak írva. Az összetétel az élelmiszer szárított állapotára vonatkozik.

Tömeg: 30 g. Az összetétel az élelmiszer szárított állapotára vonatkozik. Száraz, hűvös helyen tárolandó. Védőgázas csomagolásban. Minőségét megőrzi (Best before) lásd a doboz alján. Felbontástól számított 4 héten belül felhasználandó. Védje a hidegtől és a fagytól. Származási ország: Nagy-Britannia. Forgalmazó: Health Academy s.r.o., Zbraslavská 22/49, 159 00 Praha, Česká republika.

Fontos figyelmeztetés: A szoptatás a csecsemők táplálásának legtermészetesebb módja és számos előnnyel jár a baba és az anya számára. Fontos, hogy a szoptatási idő alatt étrendje egészséges, változatos és kiegyensúlyozott legyen. Amennyiben úgy dönt, hogy abbahagyja a szoptatást, vagy elkezdi etetni a babáját babatejjel, az csökkentheti a szoptatási képességét, és ez a változás visszafordíthatatlan lehet. A Kendamil 2 Haladó csecsemő tejital a betöltött 6 hónapos kortól a 12. hónapig használható, és a kisgyermek vegyes, kiegyensúlyozott étrendjének csak a részét képezheti. A Kendamil 2 Haladó csecsemő tejital nem használható az anyatej helyettesítésére a csecsemő életének első hat hónapjában. Nem alkalmas kizárólagos táplálékforrásnak. Az étkezés megkezdéséről szóló döntést – ideértve a hat hónapos szabály alóli kivételt is – kizárólag orvosi vagy táplálkozási, anya- és gyermekgondozási, gyógyszerészeti szakképzettséggel rendelkező személy javaslatára szabad meghozni, az adott csecsemő egyéni növekedési és fejlődési igényeitől függően. A gyermek egészsége érdekében fontos, hogy a termék elkészítésére, adagolására és tárolására vonatkozóan mindig kövesse a gyártó által javasolt utasításokat. Különleges táplálkozási célú élelmiszer.

Súly 0.035 kg
Kor (?) betöltött 6 hónapos kortól

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki: