Akció Ments meg!
5056000505125 1x
  • 1 / 2
 

Kendamil Tejkrémes zabkása (150 g),szavatossági idő: 2024.07.25

 
Elérhetőség Készleten
Várható kézbesítés
6.5.2024
Eredeti ár 1 570 Ft
Megtakarítás 1 065 Ft (–67 %)
Egységár 337 Ft / 100 g
505 Ft
428 Ft ÁFA nélkül
   
Termékkód 92000005/EXP2
Márka Kendamil
Kategória Mentsd meg az ételt
 
EAN: 5056000505125
 

Tejkrémes
zabkása

150 g

Egy doboz Kendamil zabkása
6+
tejjel

150 g

Nincs hozzáadott cukor1
Pálmaolaj nélkül
Vegetáriánusoknak
Gabonafélék (40 %) (zabliszt 26.5 %, búzaliszt 13.5. %), sovány tejpor (24 %), tejsavópor (tej), maltodextrin, növényi repceolaj, árpamaláta kivonat, ásványi anyagok (kalcium-karbonát, cinkszulfát, vas-pirofoszfát), vitaminok (A-vitamin, D3-vitamin, E-vitamin, C-vitamin, B1-vitamin, B2-vitamin, B6-vitamin, niacin, folsav, pantoténsav, biotin).

Tápérték adatok

(100 g termékenként)
1685
kJ
399
kcal
6.6
g
Zsírok2
68
g
Szénhidrátok3
3.1
g
Rost
15.3
g
Fehérje
0.3
g
370
μg RE
A-vitamin
6.5
μg
D-vitamin
6
mg α-TE
E-vitamin
60
mg
C-vitamin
0.85
mg
Tiamin
1
mg
Riboflavin
0.65
mg
B6-vitamin
4.6
mg-NE
Niacin
15
μg
Biotin
50
μg
Folsav
2.5
mg
Pantoténsav
0.12
g
Nátrium
460
mg
Kalcium
7.5
mg
Vas
4.5
mg
Cink
2 Ebből telített zsírsavak 1 g. 3 Ebből cukrok 32 g.

Elkészítés

Vrchovatá lžíce
Tegyen körülbelül 2 evőkanál (20 g) laza zagyot egy tálba.
Ezután adjon hozzá körülbelül 4 evőkanál (60 ml) meleg (nemrég felforralt) vizet.
5
min
Miska s míchající lžičkou
Jól keverjük össze, hagyjuk kihűlni és tálalás előtt ellenőrizzük a hőmérsékletet.
Recept tipp

Zab érmék mozzarellával

Szükséged lesz:

3 kanál zabpehely, 150 g reszelt mozzarellát (nem a sós, hanem a klasszikus zacskós), 1 egész tojás
Elkészítés:

A hozzávalókat összegyúrjuk és 180°C-on kb 20-25 percig sütjük. A medáloknak ropogósnak kell lenniük.
Queen's Award
60 years heritage

Van kérdésed? Írj nekünk

Ki akarom próbálni
1 Csak a természetben előforduló cukrok
Javaslatok allergiában szenvedőknek: félkövérrel jelölt allergének.
Súly 1.152 kg
Kor (?) betöltött 6 hónapos kortól

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki: