Kik vagyunk?

Családi vállalkozás vagyunk Health Academy, amely csak azt akarja kínálni másoknak, amiben hisz. De nem volt könnyű olyan termékeket találni, amelyek megfelelnek ennek az elvárásnak, és amelyeket mi magunk is megvennénk. Azonban az Ön elégedettsége és különösen a babák pocakja az, amiért élvezzük a munkánkat, ami értelmet ad és ami visz előre.

A márka, amely elsőként lenyűgözött minket prémium minőségével és egyedülálló formulájával, a Kendamil volt. A márka, amely először lenyűgözött minket minőségével, prémium minőségével és egyedi formulájával, a Kendamil volt. Ez a bébiétel az Egyesült Királyságban készül, helyi gazdák boldog, szabadon tartott teheneinek teljes tejéből. Ez a bébiétel az Nagy-Britanniában készül, helyi gazdák boldog, szabadon tartott teheneinek teljes tejéből. Ez a Lake District Nemzeti Park melletti tiszta vidék minden jó tulajdonságának esszenciája, és úgy gondoljuk, hogy ez a legjobb, amit kínálni tudunk. Sok fiatal család számára a Kendamil megoldotta a fájós pocak problémáit, és visszaadta nekik és szüleiknek az alvást. Ma már boldog családok közösségének tagjai, akikkel nemcsak üzleti, hanem baráti kapcsolatokat is ápolunk.

Ahogy a csecsemők nőttek, úgy változtak a táplálkozási igényeik. Ezért kezdtünk újra keresgélni, és felfedeztük a Good Gout francia márkát, a közép- és kelet-európai piacra szánt bio bébiételeket. Franciaország egy ínyenc szuperhatalom, ami természetesen tükröződik a gyerekek étrendjében is. Büszke az egyszerű és könnyen leolvasható ízekre, a termékek tisztaságára minden felesleges dolog nélkül, finom textúrájukra és kényelmes használatukra. Mi több, a kis evőket is erre neveli.

Az észt Salvest cég, amelynek élelmiszergyártással kapcsolatos tapasztalatai 1946-ig nyúlnak vissza, nagyon hasonló elveket vall. A Põnn bébiétel, a Muuti gyümölcsös tasakok, a Smushie uzsonnák és a Prestó levesek 100%-ban BIO alapanyagokból készülnek a természet és a környezet tiszteletben tartásával. Az egzotikus alapanyagoktól eltekintve az összes hozzávalót helyi gazdáktól szerzik be a feldolgozósor 100 km-es körzetében. Így megszűnik az értelmetlen szállításuk a világ egyik végéről a másikra, és csökken a szén-dioxid kibocsátás, hogy bolygónk jobban lélegezhessen. Ezek olyan értékek, amelyeket mi is osztunk, és ezért döntöttünk úgy, hogy minél több gyermek és szüleik számára elérhetővé tesszük őket.

Annak érdekében, hogy a gyermekek étrendje a lehető legváltozatosabb legyen, szárnyaink alá vettük a bevált brit bioélelmiszer-márkát, az Ella's Kitchen-t. Meggyőzött minket a nagyszerű íz, az összetevők bio minősége és a termelés fenntarthatósága. De nagyszerű bónuszként az Ella's Kitchen játékosságot és az összes érzékszerv fejlesztését is kínálja, ami viszont segít a gyermekeknek a helyes étkezési szokások kialakításában. És hogy a szülők csak élvezhessék az anyaságot, életet leheltünk a Beginnings márkába, amely praktikus segítőket tartalmaz utódaik gondozásához. Minden termékét az igényeiknek megfelelően hozzák létre, környezetbarátok és nem károsítják a természetet. Hogy tisztán és élettel telve adhassuk át gyermekeinknek.