Good Gout

-15%

2023.12.10-ig

15% kedvezményt kaphat a következő kóddal:

GOOD 

A kód 2023.12.4. - 12.10. között érvényes a Good Gout termékekre, és nem vonatkozik az akciós termékekre.

Ébressze fel a gyermekekben
a jó étel szeretetét

  • Christoph Hay séf receptjei
  • Az összetevők rövid listája
  • Kivételes nyersanyagok

Megtanítjuk a gyerekeket felismerni a BIO gyümölcs valódi ízeit! Maximum kétféle gyümölcs, egy csepp citromlével, mint természetes tartósítószerrel gondoskodik az íz olvashatóságáról. Így a gyermek jobban megtanulja a helyes étkezési szokásokat. Alkalmas a 4. hónap végétől.

Összes megtekintése

Banán + sárgabarack = 49,9% BIO sárgabarack és 49,9% BIO banán egy csepp BIO citromlével, semmi több!

Az egyfogásos köretek tökéletes bevezetést jelentenek a köretek világába. Kezdje a legjobbal, amit a permakultúrás kertek kínálnak. Az étlap vegetáriánus és vegán köreteket is tartalmaz, amelyeket a nagyobb gyerekek is élvezni fognak. Alkalmas a 4. hónap végétől.

Összes megtekintése

Borsópüré = BIO borsó, kevés víz és egy csepp BIO citromlé, semmi több!

Minőségi hús permakultúrás kertben termesztett biozöldségekkel dúsítva. Egyszerű recept az összetevők rövid listájával! A Michelin-csillagos séf, Christoph Haye különleges alapanyagai és receptjei adják a köreteket. Alkalmas a 6. hónap végétől.

Összes megtekintése

Tőkehal karfiollal és chipsszel, nam!

Játékos, megfelelő formájú, színes és ropogós. A kis édesszájúak számára olyan finomságokkal készültünk, amelyek először segítik a fogzást és a tárgyak kézben tartását. Hozzáadott cukor nélkül – csak bio gyümölcslevekkel ízesítve. Alkalmas a 8. hónap végétől.

Összes megtekintése

A Montessori-tanítás szakértője által kifejlesztett. Mottónk: „Segíts, hogy egyedül sikerüljön”.

A Good Goutnál az első nap óta meg vagyunk győződve erről: A bolygó jövője a mi tányérunkon történik! Kis ökológiai olasz tészta - nincsenek furcsa összetevők, nincs tartósítószer, nincs bla-bla. Kis tésztánkkal Ön lesz gyermeke Michelin-szakácsa! Alkalmas a 8. hónap végétől.

Összes megtekintése

A világízek és köretek kedvelőinek

A BIO gyermektáplálkozás francia márkája Good Gout

Ez egyszerű. Minden étel legfeljebb két fő összetevőt tartalmaz, ami segít a gyerekeknek megtanulni felismerni a gyümölcsök és zöldségek valódi ízét. És miért? Mert az egyszerűségben rejlik az erő ! Csak így lehet kihozni a sárgarépa, a borsó, a butternut tök vagy akár az édes füge tökéletes ízét.
 

Oldal 1/ 3 - összesen 51 termék

További termékek

Oldal 1/ 3 - összesen 51 termék