Kezdő tej

A Kendamil kezdő tejek teljes értékű táplálékot jelentenek minden olyan csecsemő számára, akit nem lehet szoptatni. Pontosan azokat a tápanyagokat tartalmazzák, amelyekre a babának születéstől hat hónapig szüksége van.

A Kendamil prémium tejcsalád, valamint a Kendamil BIO/organikus termékcsalád alapja a becsületes, teljes zsírtartalmú tehéntej. A bio/organikus tejek bio minősítésűek, így biztos lehet benne, hogy minden, ami bennük található, valóban megfelel a minősítés szigorú feltételeinek. A Kendamil kecsketej alapja a becsületes teljes kecsketej, amely könnyen emészthető az emberi szervezet számára. Ezenkívül kizárólag A2-es tejet használ, amelyben túlsúlyban van az A2-es β-kazein, amely még emészthetőbb a csecsemők számára, mint a "közönséges" kecsketej. A Kendamil speciális tejek olyan gyermekek számára készültek, akik valamilyen problémával küzdenek.

Az összes csecsemőtejet a Kendal Nutricare bébiétel-szakértői fejlesztették ki, akik több mint 50 éves tapasztalattal rendelkeznek. Használatukról azonban gyermekorvosnak vagy gyermek táplálkozási szakembernek kell döntenie.

 

Legnépszerűbb termékek

Oldal 1/ 1 - összesen 4 termék

Oldal 1/ 1 - összesen 4 termék