• 1 / 2
 

Kendamil Tejkrémes zabkása (150 g)

 
Elérhetőség Készleten
Várható kézbesítés
24.7.2024
Egységár 1 047 Ft / 100 g
1 570 Ft
1 331 Ft ÁFA nélkül
   
Termékkód 92000005
Márka Kendamil
Kategória Tejkása gyerekeknek
 
EAN: 5056000505125
 

Tejkrémes
zabkása

150 g

Egy doboz Kendamil zabkása
6+
tejjel
maltodextrin
nélkül

150 g

Nincs hozzáadott cukor1
Pálmaolaj nélkül
Vegetáriánusoknak
Gabonafélék (56 %) (ZABliszt 28 %, hidrolizált BÚZAliszt 28 %), sovány TEJpor (25 %), tejsavópor (TEJ), növényi repceolaj, ÁRPA maláta kivonat, ásványi anyagok (kalcium-karbonát, cink-szulfát, vas-pirofoszfát), vitaminok (A-vitamin, D3-vitamin, E-vitamin, C-vitamin, tiamin (B1-vitamin), B2-vitamin, B6-vitamin, niacin, folsav, pantoténsav, biotin).

Tápérték adatok

(100 g termékenként)
1709
kJ
405
kcal
8.6
g
Zsírok2
64
g
Szénhidrátok3
3.8
g
Rost
16
g
Fehérje
0.3
g
360
μg RE
A-vitamin
6.5
μg
D-vitamin
6
mg α-TE
E-vitamin
60
mg
C-vitamin
0.9
mg
Tiamin
1
mg
Riboflavin
0.65
mg
B6-vitamin
4.6
mg-NE
Niacin
15
μg
Biotin
45
μg
Folsav
2.6
mg
Pantoténsav
0.12
g
Nátrium
460
mg
Kalcium
7.5
mg
Vas
4.5
mg
Cink
2 Ebből telített zsírsavak 1.1 g. 3 Ebből cukrok 31 g.

Elkészítés

Vrchovatá lžíce
Tegyen körülbelül 2 evőkanál (20 g) laza zagyot egy tálba.
Ezután adjon hozzá körülbelül 4 evőkanál (60 ml) meleg (nemrég felforralt) vizet.
5
min
Miska s míchající lžičkou
Jól keverjük össze, hagyjuk kihűlni és tálalás előtt ellenőrizzük a hőmérsékletet.
Recept tipp

Zab érmék mozzarellával

Szükséged lesz:

3 kanál zabpehely, 150 g reszelt mozzarellát (nem a sós, hanem a klasszikus zacskós), 1 egész tojás
Elkészítés:

A hozzávalókat összegyúrjuk és 180°C-on kb 20-25 percig sütjük. A medáloknak ropogósnak kell lenniük.
Queen's Award
60 years heritage

Van kérdésed? Írj nekünk

Ki akarom próbálni
1 Csak a természetben előforduló cukrok
Javaslatok allergiában szenvedőknek: félkövérrel jelölt allergének.
Súly 1.152 kg
Kor (?) betöltött 6 hónapos kortól

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki: