• 1 / 2
 

Muumi Baby Pants 4 Maxi 7-11 kg (2 db), bugyi öko pelenka

 
Elérhetőség Készleten
Várható kézbesítés
30.3.2023
Egységár 1 050 Ft / 1 db
2 100 Ft
1 654 Ft ÁFA nélkül
   
Termékkód 59205/VZOREK
Márka Muumi Baby
Kategória BIO/ÖKO pelenkák és nedves törlőkendők
 

Az öko bugyipelenka 7-11 kg-os gyerekeknek, 4-es méret hipoallergén, megakadályozza a pelenkakiütést, extra légáteresztő, parfüm- és klórmentes. A Muumi Baby Walkers olyan aktív babák számára tervezték, akik már járni tanulnak. Könnyen felhúzhatóak, és ugyanilyen könnyen levehetőek a pelenka oldalai kinyitásával. A pelenkák alkalmasak nappali és éjszakai használatra, valamint bilire szoktató nadrágként.

Pelenkázó alsónadrág gyalogosoknak
A rendkívül rugalmas és nedvszívó Muumi Baby sétáló pelenkákat olyan aktív babák számára tervezték, akik már járni tanulnak, és még pelenkázás közben is nehezen ülnek nyugodtan.

Bugyipelenka gyalogosoknak
A rendkívül rugalmas és nedvszívó Muumi Baby sétáló pelenkákat olyan aktív babák számára tervezték, akik már járni tanulnak, és még pelenkázás közben is nehezen ülnek nyugodtan.

EGYSZERŰ ÉS BIZTONSÁGOS
A Muumi Baby Walkers pelenkákat olyan aktív babák számára tervezték, akik már járni tanulnak. A pelenkákat könnyű felhúzni, és ugyanilyen könnyű levenni a pelenka oldalai kinyitásával. A bugyi pelenka alkalmas nappali és éjszakai használatra, valamint bilire szoktató nadrágként.

SZUPER PUHA FELÜLETŰ ANYAG
A Muumi Baby szuper puha és gyengéd pelenkáiban csak alaposan kutatott tiszta nyersanyagokat és légáteresztő felületű anyagokat használunk, hogy a baba bőre száraz és egészséges maradjon.

MEGBÍZHATÓ
A Muumi babapelenkák kiváló nedvszívó képessége egyenletesen osztja el a nedvességet a pelenka egészén, így hatékony védelmet garantál még az aktív babák számára is. Eközben a hátsó és oldalsó gumik jobb illeszkedést garantálnak, és megakadályozzák az oldalsó és hátsó szivárgást - így a baba hosszabb ideig elégedett marad.

BŐRBARÁT
A Muumi Baby pelenkákhoz nem adnak hozzá felesleges vegyi anyagokat, például klórt, krémeket, illatanyagokat, glifozátokat, latexet, formaldehidet vagy ftalátokat - így a babák érzékeny bőrére is alkalmasak.

Súly 0.2 kg
Tulajdonságok BIO
Pelenkák típusai (?) Bugyi pelenkák

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki: