• 1 / 7
 

Muumi Baby 5 Maxi+ 10-16 kg (44 db), öko pelenka

 
Elérhetőség Készleten
Várható kézbesítés
24.7.2024
Egységár 248 Ft / 1 db
10 890 Ft
8 575 Ft ÁFA nélkül
   
Termékkód 58745
Márka Muumi Baby
Kategória Pelenkák és pelenkázó kellékek
 
EAN 6414100587455

Szén-dioxid-semleges,
100% hatékony

Muumi Baby öko pelenkák
Eldobható pelenkák 5 10–16 kg 44 db

 •  

  Hipoallergén és puha

 •  

  Légáteresztő növényi rost anyag

 •  

  Tökéletesen tart még fokozott mozgás esetén is

Muumi pelenka csomag

© Moomin Characters™

Muumi baba pelenka
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • Felületi réteg növényi anyagból
 • Rugalmas
  és alkalmazkodó
  csípő
 • 100%
  védelem a
  szivárgás ellen
 • Légáteresztő
  és nedvszívó
 1. Felületi réteg növényi anyagból
 2. Rugalmas és alkalmazkodó csípő
 3. 100% védelem a szivárgás ellen
 4. Légáteresztő és nedvszívó

Találja meg az ideális
választást gyermeke számára

Pelenka mérettáblázat. 1 szám 2-5 kg-os gyermekeknek, 2 szám 3-6 kg-os gyermekeknek, 3 szám 5-8 kg-os gyermekeknek, 4 szám 7-11 kg-os gyermekeknek, 5 szám 10-15 kg-os gyermekeknek, 6 szám 12-20 kg-os gyermekeknek, 7 szám 16-26 kg-os gyermekeknek.

A nap által készített pelenkák. Mi vagyunk az első 100% szén-dioxid-semleges pelenkák gyártói.

Felhasználóink a bolygó legfiatalabb lakói. Ezért gondolkodunk hosszú távon és fenntartható módon. Pelenkagyártási folyamatunk kizárólag megújuló energiát használ, amely nem bocsát ki káros széndioxid-kibocsátást, és gyártásunk során nem keletkezik hulladék. Mindent újrahasznosítunk vagy visszaalakítunk energiává. Büszkén jelentjük be, hogy mi vagyunk az elsők, akik 100%-ban szén-dioxid-semleges ökopelenkákat hoztunk forgalomba.

© Moomin Characters™

 
 • Biztonságos

  Nem tartalmaz hozzáadott vegyi anyagokat, például klórt, illatanyagokat vagy glifozátokat, amelyek irritálhatják az érzékeny bababőrt.

 • Kíméletes a bőrhöz

  Légáteresztő anyagokból készült, amelyek lehetővé teszik a bőr számára a légzést. A baba bőre friss marad.

 • Megbízható

  Az elasztikus anyagnak köszönhetően még fokozott mozgás esetén is tökéletesen tart, és 100%-os védelmet nyújt a szivárgás ellen.

 • Finnországban készült

  Több mint 40 éves tapasztalattal rendelkező finn családi vállalkozás vagyunk. Mi magunk is szülők vagyunk, ezért folyamatosan fejlesztjük a pelenkákat a kicsik javára.

 • BIO cellulózból

  Tiszta és puha, FSC tanúsítvánnyal rendelkező növényi rostokból készült.

 • Chlorine Free TCF 100%

  100% klórmentes

  A pelenkákat csak oxigénnel fehérítjük, így még a legérzékenyebb bőrűek számára is alkalmasak.

A pelenkáinkban használt fő nedvszívó anyag tiszta, 100%-ban finn erdőkből származó, FSC tanúsítvánnyal rendelkező cellulóz. Az általunk használt cellulóz oxigénnel fehérített, így 100%-ban klórmentes. A nedvszívó mag nem szőtt anyaggal van bevonva, amely vízáteresztő és taszító tulajdonságokkal rendelkezik. Az abszorbens rétegben kis mennyiségű szuperabszorbens polimer (SAP) keveredett a cellulózzal. Az általunk használt szuperabszorbens egy teljesen bevált, biztonságos és allergiatesztelt anyag, amelyet már több mint 20 éve használnak babapelenkákban. Folyamatosan arra törekszünk, hogy pelenkáinkat a lehető legkörnyezetbarátabbá fejlesszük, ezért használunk lényegesen kevesebb szuperabszorbens anyagot, mint más vezető márkák. Ennek ellenére pelenkáink 100%-ban hatékonyak, és olyan szerkezetűek, amely egyenletesen osztja el a nedvességet a pelenkán keresztül, és szárazon tartja a baba bőrét.

A Muumi Baby pelenkák gondtalan és biztonságos választást jelentenek babája számára, mert a gyártás során felhasznált alapanyagok mindegyike megfelel a Nordic Swan Ecolabel és a Finn Allergia, Bőr és Asztma Szövetség által meghatározott szigorú kritériumoknak. Illatanyagmentesek, és nem tartalmaznak klórt vagy glifozátot, amelyek irritálhatják a gyermekek érzékeny bőrét.

A Muumi Baby pelenkák fő nyersanyaga a cellulóz, amely teljesen biológiailag lebomló. A pelenka maximális funkcionalitása érdekében olyan anyagokat használunk, amelyek növelik a pelenka nedvszívó képességét, és ezáltal a baba kényelmét is.

Jelenleg nincsenek teljesen biológiailag lebomló eldobható pelenkák a piacon, de folyamatosan növeljük a biológiailag lebomló anyagok arányát, és új, környezetbarátabb anyagokat fejlesztünk ki.

A pelenkák környezeti terhelésének kiszámításakor a pelenka teljes életciklusát figyelembe kell venni, a nyersanyagtól a gyártáson át az ártalmatlanításig. A Muumi Baby pelenkák helyi termelőktől származó, gondosan kiválasztott nyersanyagokból készülnek. A Muumi Baby pelenkákban található finn cellulóz teljesen klórmentes, és 100%-ban tiszta oxigénnel fehérítik. Ez a legbiztonságosabb megoldás a környezet és a babák bőre számára. A Muumi Baby pelenkák klórmentesek, így normál hulladékként ártalmatlaníthatók. A csomagolás 25%-ban újrahasznosított műanyagból készül, és újrahasznosítható.

A Muumi Baby pelenkák gyártása során nem kerül hulladék a szeméttelepre: a gyártás során keletkező összes hulladékot újrahasznosítják vagy energiává alakítják. A gyártásunk kizárólag minősített víz- és napenergiát használ. Ezek a megújuló energiaformák nem termelnek szén-dioxid-kibocsátást.

A Muumi Baby termékek felhasználói a bolygó legfiatalabb lakói. Ezért gondolkodunk a dolgokról hosszú távon és fenntartható módon. A környezetet nemcsak a Muumi Baby pelenkák gyártásakor vesszük figyelembe, hanem a teljes életciklusuk során.

A felhasznált nyersanyagokat különösen gondosan választjuk ki, és mi vagyunk az első olyan babapelenkamárka a világon, amely megfelel a Nordic Swan ökocímke és a Finn Allergia-, Bőrgyógyászati és Asztma Szövetség szigorú kritériumainak.

Pelenkáink gyártási folyamata kizárólag megújuló energiát használ, amely nem bocsát ki káros szén-dioxid-kibocsátást. A harmadik fontos különbség a gyártási hulladék kezelése; a mi gyártásunk nem termel hulladékot. Mindent újrahasznosítunk vagy visszaalakítunk energiává. És büszkén jelentjük be, hogy 2022 őszén piacra dobjuk az első 100%-ban szén-dioxid-semleges ökopelenkákat.

A Muumi Baby pelenkákat egy családi vállalkozás gyártja Finnország egyetlen pelenkagyárában, Tammisaari városában - ma már inkább az új nevén Raaseporban.

Az általunk használt cellulózt kizárólag oxigénnel fehérítjük, ami a legkörnyezetbarátabb megoldás mind a baba bőre, mind a környezet számára.

A bőrbarátság a környezeti felelősségvállalás mellett az egyik legfontosabb prioritásunk, ezért pelenkáink a legérzékenyebb bőrű babák számára is alkalmasak.

A pelenkáink alapanyagai gondosan válogatottak, és nem tartalmaznak allergén anyagokat, például latexet, glifozátot, formaldehidet vagy ftalátokat. Kizárólag lélegző anyagokat használunk, amelyek növényi rostok arányával lehetővé teszik a bőr számára a légzést. A fő nyersanyag a tanúsított erdőkből származó cellulóz, amelyet 100%-os tiszta oxigénnel fehérítünk klór használata nélkül - és ezért dioxinmentes. Jelenleg ez a legbiztonságosabb és legkíméletesebb megoldás a babák bőrére.

A Muumi Baby pelenkák a Finn Allergia, Dermatológia és Asztma Szövetséggel együttműködve készülnek, és bőrgyógyászatilag is teszteltek.

A megfelelő pelenkaméret és a jó illeszkedés a kulcs a gyermekek és a szülők elégedettségéhez. A megfelelő méret esetén a pelenka nem fogja irritálni a baba bőrét, és védelmet nyújt a szivárgás ellen. Íme néhány tipp, amely segít megtalálni a megfelelő méretű pelenkát a babának, illetve segít abban, hogy tudja, mikor kell a következő méretre váltani.

● A pelenka teljesen átázott vagy szivárog.
● A pelenka nem fedi teljesen a baba fenekét.
● A pelenka túl szoros. (A pelenka akkor illeszkedik jól, ha két ujja befér a pelenka és a baba hasa közé.)
● A pelenka piros foltokat hagy a derékon vagy a belső combokon.

A Muumi Baby pelenkaméretek a baba súlyán alapulnak. A csomagoláson és magán a pelenkán egyértelmű méretjelöléseket talál.

A pelenkakiütés kialakulása mögött általában számos tényező áll. Jól ismert bőrbetegség, amely a széklet és a vizelet okozta irritációban nyilvánul meg, de összefügg a táplálkozással és a táplálkozási változásokkal is. Az is fontos, hogy milyen gyakran cseréli a baba pelenkáját. A pelenkát naponta körülbelül 5-6 alkalommal kell cserélni, nehogy túl hosszú ideig érintkezzen a baba által kiválasztott anyaggal. Ne feledje azonban, hogy pelenkakiütés vagy bőrpír előfordulhat, bármennyire is óvatos, mivel a bőrreakciót hasmenés vagy gyógyszeres kezelés is okozhatja. Ilyenkor jó még gyakrabban cserélni a baba pelenkáját. Különösen a széklet és a hasmenés tartalmaz olyan anyagokat, amelyek irritálják a bőrt, és pelenkakiütést okozhatnak.

A pelenkakiütés megelőzésének jó módja, ha naponta néhány órára pelenka nélkül hagyja a babát. Ha a bőr nagyon irritált és piros, javasoljuk, hogy forduljon orvoshoz az esetleges fertőzés megelőzése érdekében.

A Muumi Baby pelenkák a szokásos vegyes hulladékok közé dobhatók. Biztosíthatjuk Önt, hogy pelenkáink környezettudatos választást jelentenek a többi eldobható pelenka között. Életciklusukat úgy alakítottuk ki, hogy a lehető legkevésbé terheljék a környezetet.

Az Forest Stewardship Council (FSC) egy nemzetközi erdészeti tanúsítási rendszer, amely a felelős és környezetbarát erdőgazdálkodást támogatja. A tanúsítvány többek között azt jelenti, hogy a kivágott fák helyére új fákat ültetnek a felelős erdőgazdálkodás elveinek megfelelően. A Muumi Baby pelenkák választásával Ön is védi az északi erdők természetes sokféleségét.

Az Nordic Swan ökocímke kritériumait a termék életciklusa szempontjából dolgozták ki, a nyersanyagok kiválasztásától az ártalmatlanításig. A Nordic Swan Ecolabel a termék környezeti felelősségét jelzi, figyelembe véve a gyártási folyamatot, a termékhasználatot és a hulladékkezelést. Az ökocímke pontos és szigorú kritériumokat határoz meg arra vonatkozóan, hogy mit tartalmazhatnak a pelenkák, és mit adhatnak hozzájuk a gyártási folyamat során. A Nordic Swan ökocímkét viselő termékek nem tartalmazhatnak az egészségre vagy a környezetre káros anyagokat.

Ez a szimbólum azt jelzi, hogy a gyártás minden szakasza Finnországban történik.

A Finn Allergia-, Bőrgyógyászati és Asztma Szövetség ezt a minősítést olyan pelenkáknak ítéli oda, amelyek független teszteken estek át, és még az érzékeny bőr számára is biztonságosak.

Súly 1.532 kg
Tulajdonságok BIO
Pelenkák típusai (?) Eldobható pelenkák

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki: