Tommee Tippee

Baba kellékek

Tomeee Tippee

A Tommee Tippee márka Nagy-Britanniából származik, és több mint fél évszázada készít innovatív babatermékeket, amelyek segítik a szülőket a csecsemők etetésében, alvásában, pelenkázásában és gondozásában.

A baba pelenkázásának nem kell többé stresszesnek lennie. Nincs több büdös pelenka. A hátbarát és könnyen kezelhető pelenka kosár frissen és tisztán tartja otthonát. Garantált szagvédelem a Twist & Click funkcióval. Környezetbarátabb az antibakteriális GREENFILM™️ nádalapú fóliával.

Szeretné, ha rugalmasan etethetné a babát mindkét módon, mellből és cumisüvegből is? A mellhez hasonló cumikat kifejezetten úgy tervezték, hogy lehetővé tegyék a könnyű átmenetet a cumisüveg és a szoptatás között. Aggódik a kólika miatt? A kólika elleni szellőzővel ellátott palackok enyhítik a kólika, a puffadás és a reflux okozta kényelmetlenséget. Az elég könnyű, puha, rugalmas, de rendkívül tartós Tommee Tippee cumi megnyugtatja a bajban lévő babát, és a sikítást és zokogást mosolygásra és kacagásra változtatja.

A Tommee Tippee büszke termékeinek egészségügyi biztonságára (BPA-mentes).

Oldal 1/ 1 - összesen 16 termék

Oldal 1/ 1 - összesen 16 termék