Fizetési módok

Healtfactory.cz Healtfactory.cz
A HealthFactory.hu oldalon többféle fizetési móddal is fizethet. Használjon klasszikus fizetési kártyákat, kedvezményes programokat vagy akár halasztott fizetést. A megrendelés lehető leggyorsabb elküldése érdekében javasoljuk, hogy utolsó lehetséges fizetési módként a klasszikus banki átutalást használja.

ON-LINE BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

Fizessen biztonságosan és kényelmesen Mastercard, Maestro, Visa vagy Visa Electron kártyájával. Az átjárót a GoPay üzemelteti.

ON-LINE BANKI ÁTUTALÁS

Az online banki átutalás olyan fizetési mód, ahol a Gopay fizetési átjáró biztonságosan átirányítja Önt az online banki környezetébe.

GOPAY PÉNZTÁRCA

A GoPay pénztárca egy olyan fizetési mód, ahol a GoPay-fiókjában tárolt adatokat használja. A GoPay számlájára feltöltött pénzt a fizetés kifizetésére használják. A fizetés előnye, hogy nem kell megadnia semmilyen kártyaadatot vagy kitöltenie a fizetési adatokat.

Bitcon (kriptovaluta)

A Gopay fizetési átjáró biztonságosan megmutatja, hova és mennyi bitcoint kell küldeni.

Apple Pay

Az Apple Pay egy biztonságos fizetési mód, amellyel az ügyfelek egyszerűen fizethetnek az Apple Walletben tárolt kártyával. Fizetéskor nem kell kártyaszámot vagy egyéb adatot másolni. Az átjárót a ComGate biztosítja.

Google Pay

Azonnali és biztonságos fizetés a Google Pay elektronikus pénztárcával. Az átjárót a GoPay biztosítja.

Mplatba

A T-mobile biztonságos mobilfizetés, levonva a hitelből vagy hozzáadva a tarifaszámlájához. A GoPay által biztosított.

BANKI ÁTUTALÁS

Küldje el a fizetést a bankszámlára. A részleteket a megrendelés befejezése után találja meg. A megrendelés feldolgozása a banki átutalás hosszától és a fizetési párosítással kapcsolatos további adminisztrációtól függ.