Amikor az igazi ízlés a cseh őszinteséggel párosul, vagy a Good Gout-nak új barátja van!

Goody

A Good Gout, a francia ínyenc bio bébiételek márkája, amely megtanítja a gyerekeket felismerni az igazi ízeket, most új barátot kapott. Ő Ababu barát, egy cseh nyuszi, akinek a pocakján van egy tasak, ahová a Good Gout finomságai pont beleférnek. Mostantól a gyerekek egy aranyos barátot élvezhetnek, aki a Good Gout tasakokkal együtt segít nekik a helyes étkezési szokások kialakításában. És igazán hosszú ideig lehetnek barátok. Mostantól egészen az óvodáig. Vagy akár egy életen át!

Egyesít minket a minőség

A Good Gout és Ababuban sok közös vonás van. Amellett, hogy gondosan ügyelnek arra, hogy a legjobb nyersanyagokat válasszák ki, amelyekből készülnek, kivitelezésükben is a kézművesség mintaképe.

Good Gout az egyszerű receptekre és az eredeti összetevőkre helyezi a hangsúlyt, ezért a finomságok minimális számú összetevőt tartalmaznak, és mindig egy összetevő a fő összetevő. Így a gyerekek könnyebben megtanulják azonosítani a különböző ízeket, ami megkönnyíti számukra a helyes étkezési szokások kialakítását. Mindezt a Michelin-csillagos séf, Chistoph Haye vezetésével.

Az Ababu játékok egy Podbořany-ban található kézműves műhelyben készülnek a legjobb minőségű, Csehországban nyomtatott szövetekből, amelyeket Jitka Charvátová tervezett. Néhány évvel ezelőtt otthagyta vezető pozícióját egy kreatív ügynökségnél, és összeállított egy szenvedélyes emberekből álló csapatot, akik ma életet lehelnek az Ababu egyedi cseh játékaiba és kiegészítőibe.

A minőséget tanúsítványok garantálják

Ahogy a Good Gout is bio minősítéssel rendelkezik, úgy az Ababu plüss anyaga is Oeko Tex Standard 100 Class 1 minősítéssel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy születéstől kezdve alkalmas a gyermekek számára. Minden varrott termék CE-jelöléssel és a teljes csecsemők számára készült játékra vonatkozó tanúsítvánnyal rendelkezik. A gyermekeknek szánt játékokat Észak-Csehországban készíti egy tapasztalt varrónőkből álló csapat, akik munkájukért méltányos díjazásban részesülnek, ami azt jelenti, hogy ha ilyen játékot szeretne vásárolni, annak ára magasabb lesz, mint a már valahol Ázsiában készült játékoké. A minőségi anyagok és a precíz varrás azonban garantálja, hogy a plüssállat a család többi kisbabájának is megmarad. És a dédunokái is csodálni fogják a rajta lévő eredeti mintát!

Önnek is lehet egy Ababu barátja!

Február végétől idén március végéig mindazok, akik megvásárolják a Good Gout bármelyik termékét, és legkésőbb 2024. március 31-ig regisztrálnak a nyereményjáték weboldalán, esélyt kapnak arra, hogy megnyerjenek egy Ababa nyuszit és egy prémium bébiételre szóló utalványt, amit még a legkisebbek is értékelni fognak! Jitka Charvátová alkotta meg azt az egyedi nyuszit, amelyért részt vehet a nyereményjátékban, egyenesen a Good Gout finomságokra szabva, így nem is lehet másképp nevezni, mint Goody! Ha megfelel a nyereményjáték feltételeinek, és szerencséje lesz, akkor ő lesz gyermekei első elválaszthatatlan barátja és egyben felbecsülhetetlen segítője a szórakoztatásban és megnyugtatásban