Egy jó pelenka aranyat ér!

Egy kiömlött itallal foglalkozik az asztalon, amit egy perccel ezelőtt feltörölt? Újra fel kell takarítani a szobát, amit az előbb takarított, miközben a kisgyermeke filccel festett arcát nézegeti? Ismerősen hangzik? A gyerekekkel soha nincs unalmas pillanat... És ezekben a helyzetekben a megfelelő pelenka megkönnyíti az életét, mert mindezek során nyugodt lesz. Mert tudni fogja, hogy a gyermeke boldog és a bőre száraz.

Ha kisgyermekei vannak, egy jó pelenka igazi kincs. A mindennapi életet jelentősen megkönnyíti, ha a baba nedvszívó és jól illeszkedő pelenkával rendelkezik. A megfelelő méret megtalálása azonban nehéz lehet, ezért sok időt és erőforrást fektettünk abba, hogy pelenkáink mindig jól illeszkedjenek a babához. És hogy megkönnyítse az Ön és gyermeke mindennapi életét.

A Muumi Baby pelenkák hátsó és oldalsó gumiszalagjai garantálják a pelenka jobb illeszkedését, az újszülöttek számára készült Newborn pelenkaméretek pedig speciális kialakítással rendelkeznek az érzékeny köldök körül.

Úgy gondoljuk, hogy a Muumi Baby pelenkák kíméletes bánásmódja, megbízhatósága és nagy nedvszívó képessége a pelenkák legfontosabb tulajdonságai közé tartozik. Ezért folyamatosan teszteljük a pelenkáink minőségét, és a szülők visszajelzései alapján folyamatosan javítjuk a tulajdonságaikat.

"A pelenkának a lehető leggyengédebbnek kell lennie, mert a baba érzékeny bőréhez ér. És nagyon gyorsan reagál a rossz és rosszul illeszkedő pelenkákra. Nagyon elégedett vagyok a Muumi Baby pelenkák szabásával, és annak is örülök, hogy illatanyagmentes. A Muumi Baby pelenkák nagy nedvszívó képességgel rendelkeznek, így jól tartják a pisit és a kakit" – Michael véleménye, egy lelkes apuka és Muumi Baby pelenkahasználó.

Ninának is nagyszerű tapasztalatai vannak a Muumi Baby pelenkák viselésével: "A Muumi Baby pelenkák minden mérete nagyszerűen illeszkedik eddig. Soha nem volt pelenkakiütésünk. Az eldobható pelenkák szalagos záródása szoros volt, és soha nem tapasztaltunk szivárgást."

Útmutató a megfelelő méretű pelenka kiválasztásához

A kisgyermekek gyorsan nőnek, így a ma még tökéletesen rájuk illő pelenka hamarosan túl kicsi lehet számukra. Minden baba más-más méretű és alakú, ezért a megfelelő pelenka megtalálása az új szülőknek fejtörést okozhat. Ezért adunk néhány tippet, hogy megtalálják a babájuknak legmegfelelőbb pelenkaméretet, és tudják, mikor kell áttérni a következő méretre.

Mikor váltsak a következő pelenkaméretre?

  • A pelenka átázott vagy szivárog.
  • A pelenka nem fedi teljesen a baba fenekét.
  • A pelenka túl szorosnak tűnik vagy feszül. (A pelenka jól illeszkedik, ha két ujja befér a pelenka és a baba hasa közé.)
  • A pelenka vörös foltokat hagy a derekán vagy a baba combjának belső oldalán.
  • A Muumi Baby pelenkaméretek a baba súlyán alapulnak. A méretjelölést a csomagoláson és magán a pelenkán is megtalálja. A baba számára optimális pelenkaméret megtalálásához használhatja a Muumi Baby pelenkatáblázatát.